Zanimivosti ter novice

AGRO VERMIT-vermiculite

Uporaba Vermikulita-Agro Vermita pri vzgoji sadik iz semen in presajanju je dobro poznana profesionalnim vrtnarjem. Nekateri si proizvodnje brez Vermikulita sploh ne predstavljajo, pravijo da je uspeh brez uporabe Vermikulita pri kaljenju do 20% manjši. Kar predstavlja ob izredno visokih cenah semen velik delež izgube prihodka.

Oglejte si zanimive posnetke proizvodne linije podjetja Visser-horty systems, profesionalni načini proizvodnje z uporabo Vermikulita-Agro Vermita.

GreenTech 2016

V Amsterdamu smo se v mesecu juniju udeležili konference Vermiculite Association, obiskali sejem GreenTech, kjer smo se seznanili z novimi trendi v hortikulturi ter si ogledali postopke vzgoje sadik v proizvodnji, ki je bila že dvajset let nazaj pred časom ter danes še vedno sodi v sam tehnološki vrh.

Recikliraj...

Ko uporabite Termo Vermit 100l vrečo, jo ne zavrzite, temveč obrnite notranjo stran navzven, okrasite s poljubnim motivom in uporabite za shranjevanje igrač, ozimnice, kot vrečo za perilo, odpadni papir...

...ali pa iz nje naredite sliko ;)

Diši po...

Diši po...najljubšem parfumu, šopku rož, polju sivke...

Izberite svoj najljubši vonj, pokapljajte po Vermitu ter nasujte v vrečke iz blaga. Vermit bo počasi sproščal vonj, ki vam bo odišavil vaš dom.

Uporabite v omarah, predalnikih, avtomobilu.

DIY-utež za vrata ali okrasni predmet

Izdelki iz Vermit betona-dodatek k opremi doma.
Betonski Vermit izdelki kot okras ali uporabni predmeti.
Si želite narediti izdelek iz Termo Vermit betona, ki bo krasil vaš dom?